Nieuwe locatie BA !

Nieuwe locatie BA !

We verhuizen naar de Philipssite

Na 8 jaar op de historische Remy-site in Wijgmaal onze kantoren gehad te hebben, kan je BA vanaf 1 september terugvinden op de Philipssite. Een andere historische fabriekslocatie in het Leuvense.  Praktisch gezien huren we onze kantoren van Mc-Square op de Philipssite 5, bus 1, in 3001 Leuven. Voor wie Leuven een beetje kent : recht tegenover de Sportoase en de Belastingen en vlakbij het grote politiekantoor.  Of voor de echt oude rakkers onder ons: in het Ubicenter.

Hoe kan je hier best geraken ?

  • Met de wagen voer je best “Philipssite” of  “Nieuwe Kerkhofdreef 3000 Leuven” in op uw GPS-toestel. Pas een beetje op met parkeren, op de Philipssite zelf kan je nergens bovengronds parkeren. Zet je dan ook best in de parkeergarage onder de Sportoase.
  • Met het openbaar vervoer neem je best de trein naar Leuven en dan heb je de keuze om ofwel een stadsbus te nemen tot aan de Tiensepoort ofwel een gezonde wandeling van een 10-tal minuten te nemen tot aan de Philipssite.
  • Voor de fietsers is er ook een fietsstalling beschikbaar waar je je fiets kan wegzetten.

We hebben het goed gehad in de Remy Toren :  mooie weidse uitzichten, makkelijk bereikbaar, sympathieke buurbedrijven als Nelson, Nomina, Omninet, Wice en Soft@home.  Maar ook hier zullen we met zicht op de Abdij van het park zonder twijfel onze draai vinden.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs om onze nieuwe plek te persoonlijk te ontdekken.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *