Vraag het aan een expert!

Stel je vragen tijdens de Infosecurity Beurs face2face aan neutrale experten van AWINGU, BA, ISACA en V-ICT-OR.

Naar aloude traditie zal BA dit jaar ook aanwezig zijn op de Infosecurity.be / Data Cloud Expo beurs 14 en 15 maart 2018 in Brussels Expo. Dit jaar kan je GRATIS je vragen face2face aan neutrale experten van AWINGU, BA, ISACA en V-ICT-OR stellen.

Bij BA gaat het zoals jullie wel weten niet om het verkopen van het zoveelste magische doosje dat al uw problemen oplost. Wij houden ons eraan om de kennis die we al jaren opgebouwd hebben ter beschikking te stellen van onze klanten en samen met hen op het whiteboard een creatieve, haalbare en betrouwbare oplossing uit te werken.

Dit jaar gebruiken we dit volledig nieuwe concept op onze stand. U zal er nog steeds informatie over onze consultancy, producten en partners kunnen vinden, maar nu krijgt u ook de kans om al uw technische en conceptuele vragen te kunnen stellen aan een team van experts. Deze experts zullen deze realtime beantwoorden en dit zonder sales pitch of marketingpropaganda. Het doel is gewoon de koppen bij elkaar te steken en tot een oplossing te komen.

Stel je vraag

Wie komt er langs

Hedwig Daineffe

Hedwig Daineffe

V-ICT-OR

Hedwig Daineffe is een oude rot in het vak. Na een carrière-start als productmanager bij Minolta werd hij bij de gemeente Tervuren verantwoordelijk voor alles wat ICT, GIS en communicatie is. Als één van de founding fathers van de Vlaamse ICT organisatie (V-ict-or) en weet hij alles over het verbeteren van de ICT-werking van onze lokale gemeentes, OCMW’s en bijhorende politie/brandweerzones en intercommunales. Bovendien weet hij alles over de nieuwe GDPR privacy-wetgeving en informatieveiligheid. Hij heeft het met jullie over de informatieveiligheidstools van deze organisatie en de nieuwe manier van aanbesteden die v-ict-or lanceerde.

Giselle Vercauteren

Giselle Vercauteren

ISACA / SIRUS

Giselle Vercauteren is CEO bij Sirus nv en al jaren boardmember van ISACA. Ze volgt Marc Vael vanaf april 2018 op als voorzitter van ISACA.

Marc Vael

Marc Vael

ISACA / ESKO

Marc Vael is naast Chief Information Security Officer bij innovator Esko ook voorzitter van ISACA. Hij is de nuchtere referentie op het vlak van informatieveiligheid zowel procedureel als praktisch.

Jan Guldentops

Jan Guldentops

BA

Jan Guldentops ( BA ) brengt meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van conceptualiseren, bouwen, beveiligen en troubleshooten van ICT-, server en netwerkinfrastructuren. Hij heeft een sterke focus op alles wat open source en security is en werd ook wel eens de rechterhand van Big Brother genoemd. Met een praktische, creatieve geest analyseert hij aan het whiteboard uw problemen.

Steven Dewinter

Steven Dewinter

AWINGU

Steven Dewinter werkt als Chief Operating Officer voor de scale-up Awingu. Hij heeft zijn sporen verdient als techie bij verschillende onderdelen van Proximus toen het nog Belgacom heette. Vraag hem alles over veilig telewerken en nog veel meer.

Woensdag 14 maart

10:30 – 11:00  Hedwig Daineffe

11:00 – 11:30  Jan Guldentops

11:30 – 12:30  Marc Vael

14:00 – 14:30  Hedwig Daineffe

14:30 – 15:30  Steven Dewinter

15:30 – 16:00  Marc Vael

16:00 – 16:30  Jan Guldentops

Donderdag 15 maart

10:30 – 11:00  Steven Dewinter

11:30 – 12:00  Hedwig Daineffe

11:30 – 12:30  Giselle Vercauteren

12:00 – 12:30  Jan Guldentops

14:00 – 14:30  Hedwig Daineffe

14:30 – 15:00  Jan Guldentops

BA Logo