Netfoundry en BA helpen u verbinding leggen met de multi-cloud

 Netfoundry en BA kondigen aan dat ze gaan samenwerken om voor bedrijven de toegang naar alllerlei cloud-oplossingen in IAAS, SAAS en PAAS eenvoudig, performant en veilig te maken. We doen dit door gebruik te maken van de volledig en alleen op software gebaseerde, programmeerbare, next-generation SD-WAN-oplossingen van Netfoundry op een slimme manier te gaan integreren in de netwerken van onze klanten.

Op die manier wordt het mogelijk om over één of meerdere gewone internet-verbindingen een performant, zero-trust netwerk op te zetten tussen om het even welk netwerk en toestel naar om het even welke applicatie waar die zich ook bevindt.

“BA heeft ervaring uit de eerste hand bij het oplossen van allerlei netwerk- en veiligheidsproblemen bij hun klanten. De meeste van deze problemen komen immers voort uit het feit dat ze gebruik maken  van verouderde netwerktechnologie en concepten die vaak decennia oud zijn.” aldus Michael Kochanik, Global Head of Revenue and Alliances bij Netfoundry. “Met Netfoundry kunnen ze  on-demand, software-only en zelfherstellende overlay connectiviteit bieden die het alomtegenwoordige publieke internet veilig, betrouwbaar en performant maakt. Dat is zowaar echte ‘Common Sense as a Service’ !”

“We hebben de Netfoundry oplossing degelijk aan de tand gevoeld in het testlab en we zijn blij dat alles zoals beschreven naar behoren lijkt te werken” voegt Jan Guldentops, CEO en Researcher van BA toe.  “We denken dat dit onze klanten wel een paar kopzorgen kan besparen en hen helpt nog makkelijker te digitaliseren en hun applicaties en data op een veilige manier te gebruiken”

Klinkt dit allemaal wat abstract in de oren ? Heeft een specifiek probleem op het vlak van connectiviteit of security ? Neem contact op met sales@ba.be en we leggen u graag alles even uit met een kop koffie bij het whiteboard.

Het originele, Engelstalige persbericht, vindt u hier

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *