Netfoundry is een SD-WAN oplossing die je in staat stelt zonder proprietaire hardware, met een open source ziti-tunnel client een eigen Wide-Area-Network over het internet op te zetten.

Het is volledig cloud en software-gebaseerd ( software-defined) wat betekent dat je binnen een paar minuten een internationaal, performant, zero-trust netwerk kan opzetten tussen alle spelers binnen je organisatie. Van de telewerker die thuis werkt, naar cloud-oplossingen in de publieke IAAS-cloud bij Google, AWS, Microsoft of Alibaba, SAAS-oplossing a la Office365 of Salesforce tot IOT-devices en infrastructuur on premisse.

  • Plug&Play – gewoon de client met de juiste key installeren en enkel de toepassingen en diensten waar men toegang toe moet hebben zijn toegankelijk.
  • Netjes gemanaged vanuit een centrale console dus geen configuratie is voor de rest noodzakelijk. Dit alles werkt transparant via een eigen naamgeving zonder dat het publiek gekend moet zijn.
  • Zero Trust – de eindpunten zien enkel de dingen die ze moeten zien, geen onderliggende infrastructuur. Bovendien wordt alles gelogd en extra beveiligd in als het ware een SASE, ofwel secure access Service Edge oplossing.
  • Extra veiligheid en performantie door hun eigen fragmentatie en wan optimalisatie mogelijkheden. Dit zorgt er vooral over lange afstanden voor dat de oplossing tientallen tot honderden milliseconden afhaalt van internationale vertraging naar bijvoorbeeld andere continenten.
  • Makkelijk centraal beheerbaar niet enkel via een webinterface maar ook via een webapi waar je de hele oplossing kan integreren met de rest van je Infrastructure-as-code oplossing. Wij sturen onze Netfoundry connecties aan via Ansible maar ook andere integraties zijn mogelijk.

Vraag een gratis proefaccount aan bij sales@ba.be of vraag een demo en we tonen u hoe makkelijk een software-defined wide area network op basis van een ziti-tunnel open source client kan zijn.