Gratis passieve security check

De eerste stap om de cybersecurity van uw organisatie te verbeteren, is een goeie stand van zaken op te maken van wat de huidige situatie nu is.

Omdat een volledige audit de nodige juridische en financiële afspraken vraagt maar we bedrijven toch geheel gratis al een eerste stavaza willen geven hebben we een zogenaamde passieve security audit uitgewerkt. Dit is een audit die niet actief gaat proberen binnenbreken of scannen maar dit op een passieve, veilige manier gaat doen. In feite doet we niks anders technisch dan een gewone website-bezoeker zou doen. Alleen gaan we wat die bezoeker ziet technisch analyseren op zijn veiligheid en u daar een eerste status mee geven.

Vul onderstaand formulier in en u krijgt de eerst-volgende werkdag ( we doen de tests automatisch maar om geen false positives te hebben, kijkt een consultant ook het rapport even na) in uw e-mail een netjes afgewerkt rapport.

Eerste stap in Cybersecurity Verbetertraject: Passieve Security Scan

Formulier – deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om contact met u op te nemen en uw vraag te beantwoorden. 1 jaar na het laatste contact worden uw gegevens gewist comform onze privacy-policy http://www.ba.be/privacy.